Adolescentii de azi, angajatii de maine: De ce nu ii vor avea sefii la inima

Sambata, 14 Martie 2015, ora 18:52
1265 citiri
Adolescentii de azi, angajatii de maine: De ce nu ii vor avea sefii la inima
Foto: Appolicious.com

Angajatorii si consultantii din domeniul resurselor umane incearca sa anticipeze cum va fi urmatoarea generatie de salariati.

Mai exact, acestia ii analizeaza atent pe copiii si adolescentii nascuti dupa anul 2000 (Generatia Z) pentru a incerca sa stabileasca in ce mod vor fi ei diferiti de generatia celor nascuti in anii 1980 sau 1990 (Generatia Y), se arata intr-o analiza BBC Capital.

Pana in acest moment, consensul este ca cei nascuti dupa anul 2000 vor fi si mai dependenti de tehnologie decat predecesorii lor si le va fi mult mai greu sa se concentreze la munca.

Insa, pentru ca au crescut intr-o perioada de cumplita recesiune economica si de extindere a amenintarilor teroriste, copii si adolescentii de astazi ar putea fi mai precauti si mai sceptici decat generatia anterioara. De asemenea, ei vor avea asteptari mai realiste in ceea ce priveste oportunitatile de cariera.

Cauti un job? Lucruri pe care sa nu le spui niciodata la interviul de angajare

Unii specialisti ...citeste mai departe despre "Adolescentii de azi, angajatii de maine: De ce nu ii vor avea sefii la inima" pe Ziare.com

#angajati viitor, #angajati viitor sefi, #generatia 2000 , #Stiri Locuri de munca