Ai terminat liceul sau facultatea? Facilitati de sute de lei la angajarea absolventilor

Marti, 09 Iunie 2015, ora 10:33
1827 citiri
Ai terminat liceul sau facultatea? Facilitati de sute de lei la angajarea absolventilor

Angajatorii care incadreaza in munca pe perioada nedeterminata absolventi ai unor institutii de invatamant vor primi, timp de 12 luni, subventii lunare situate intre 500 si 750 de lei, a anuntat, marti, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Banii se acorda angajatorilor timp de 12 luni, pentru fiecare absolvent angajat, conditia fiind ca acestia sa fie inscrisi ca persoane in cautarea unui loc de munca la agentiile teritoriale pentru ocuparea fortei de munca.

Viitorul tarii e in mainile lor: Ce au de gand sa faca tinerii cand intra in piata muncii

Astfel, potrivit Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, pentru fiecare absolvent incadrat in munca, angajatorii vor primi urmatoarele sume:

500 lei, pentru absolventii ciclului inferior al liceului sau ai scolilor de arte si meserii;600 lei, pentru absolventii de invatamant secundar superior sau invatamant postliceal;750 lei, pentru absolventii de ...citeste mai departe despre "Ai terminat liceul sau facultatea? Facilitati de sute de lei la angajarea absolventilor" pe Ziare.com

#subventii absolventi angajati, #subventii liceu facultate, #subventii , #Stiri Locuri de munca