American Experience pune la bataie 150 de joburi in Statele Unite

Marti, 04 Septembrie 2007, ora 13:13
3225 citiri

Compania American Experience, lider in Europa de Est pe segmentul plasarii fortei de munca in SUA, ofera 150 de joburi in domeniul serviciilor prin programul H2B, anunta un comunicat de presa remis Bloombiz.

Programul H2B este destinat persoanelor cu varsta cuprinsa intre 21 si 40 de ani, oferindu-le sansa de a munci legal in Statele Unite, prin intermediul vizei H2B ce are caracter temporar.

Durata programului de munca in State cu viza H2B este de 7 luni. Participantii vor putea lucra in restaurante de tip fast-food, Mc Donalds's sau Wendy's, cu un salariu de 8$ pe ora.

"Programul H2B vine in ajutorul celor care doresc sa munceasca legal dincolo de ocean, indiferent de studii sau pregatirea profesionala. Desi scopul principal al acestui program este castigul financiar, programul H2B reprezinta o posibilitate reala de a testa si de a experimenta viata si visul American. in plus, orice participant roman castiga bani si este tratat exact ca orice alt angajat american, ceea ce constituie o experienta de viata importanta pentru tinerii romani" spune Mihai Paun, Director General American Experience.

Costul programului H2B este de 1250 de Euro. Acesta include intocmirea documentelor privind obtinerea dreptului de munca, asigurarea unui loc de munca, asigurarea medicala si servicii de consultanta pentru obtinerea vizei. in plus, candidatul trebuie sa mai plateasca biletul de avion si taxa consulara.

Inscrierea pentru programul H2B se face pana la data de 15 septembrie la sediile American Experience din Bucuresti (Piata Romana, vizavi de ASE), Cluj si Iasi sau pe site-ul www.americanexperience.ro.

Despre American Experience

American Experience este una dintre cele mai importante companii de recrutare de personal din Europa de Est pentru pozitii entry-level internationale.

Compania se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18-40 de ani prin programe culturale, sociale, de dezvoltare personala si profesionala.

American Experience este prezenta in Romania in 13 centre: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Oradea, Constanta, Targu-Mures, Craiova, Bacau, Suceava, Alba Iulia, Miercurea-Ciuc, Galati precum si in Republica Moldova prin biroul din Chisinau.

Pana in prezent, peste 7000 de persoane au participat in programele educative si de munca in SUA ale American Experience.

Bloombiz

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.