Armax Gaz incearca sa fidelizeze angajatii cu functii de conducere prin alocarea de titluri gratuite

Marti, 18 August 2009, ora 12:24
1474 citiri
Armax Gaz incearca sa fidelizeze angajatii cu functii de conducere prin alocarea de titluri gratuite

Producatorul de echipamente pentru industria gazelor Armax Gaz (ARAX) incepe un program de fidelizare a angajatilor cu functii de conducere, prin alocarea de actiuni gratuite, reprezentand 3,17% din capitalul companiei, potrivit unui comunicat transmis marti Bursei, preluat de NewsIn.

Actionarii companiei aprobasera in cadrul unei adunari generale din martie achizitia de actiuni proprii de pe piata de capital, in vederea alocarii catre membrii din conducere si salariati. Astfel, Armax va distribui 19,14 milioane de titluri cu scopul de a fideliza angajatii care au lucrat pe tot parcursul anului 2007 si 2008.

Producatorul de echipamente pentru industria gazelor Armax Gaz (ARAX) a obtinut un profit net de 2,03 milioane lei in primele sase luni ale acestui an, in scadere cu 32% fata de nivelul din aceeasi perioada a anului trecut.

Afacerile Armax Gaz au sporit cu 7%, in primele sase luni ale acestui an, la 23,43 milioane lei, fata de acelasi interval al anului trecut, cand se cifrau la 21,89 milioane lei.

Producatorul de echipamente pentru industria gazelor Armax Gaz are un capital social de 60,44 milioane lei, divizat in 604,36 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Actionarul principal al companiei este presedintele si directorul general Mircea Vescan, care detine 39,42% din actiuni.

Actiunile Armax Gaz au incheiat sedinta bursiera de luni la cotatia de 0,0728 lei/titlu, nivel la care capitalizarea companiei este de 44 milioane lei (10,45 milioane euro). Titlurile Armax Gaz se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul ARAX. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#actiuni, # producator, # angajati, # profit , #Stiri Locuri de munca