Aviva angajeaza 300 de consilieri financiari

Joi, 30 Iulie 2009, ora 17:12
2396 citiri
Aviva angajeaza 300 de consilieri financiari

Aviva Romania vrea sa recruteze 300 de consilieri financiari pana la sfarsitul acestui an pentru extinderea fortei de vanzari, cei recrutati urmand sa beneficieze de un program extins de traning, a anuntat joi compania, informeaza NewsIn.

"Toti cei recrutati vor beneficia de un program extins de training care ii va ajuta sa isi dezvolte abilitatile financiare si de management, dar si sa se testeze ca profesionisti intr-un mediu international de afaceri", a declarat directorul general al Aviva Romania, Shah Rouf.

Campania de recrutare se desfasoara la nivel national si a inceput luna trecuta. Prima etapa a campaniei s-a desfasurat in sapte mari orase ale tarii - Cluj, Timisoara, Oradea, Constanta, Bucuresti, Brasov si Iasi - cu o medie a participarii de 70 - 80 de persoane pentru fiecare oras.

In cea de-a doua etapa a campaniei, Aviva vrea sa implementeze strategii de recrutare in cinci orase pilot, urmand ca ulterior actiunea sa acopere toate regiunile tarii.

Grupul Aviva este prezent pe piata din Romania , Aviprin Aviva Asigurari de Viatava Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat si Aviva Investors Romania.

 

#aviva, # recrutare, # consilieri, # training , #Stiri Locuri de munca