BOS a imaginat pentru tine ABM Community

Miercuri, 18 Aprilie 2007, ora 09:00
1633 citiri

Business Organization for Students a inceput inscrierile in ABM Community. Un program educational amplu, ABM Community inseamna: Advertising, Business, Marketing Community alcatuit din 3 elemente : ABM Communities, ABM Days si portalul www.abm.ro.

Prima parte in ordine cronologica, ABM Communities, este structurata sub forma de seminarii intensive desfasurate de-a lungul unei saptamani, intre 23 si 27 aprilie.

O privire de ansamblu, insa, dezvaluie trei comunitati active. Membrii acestora, integrati incepand cu prima editie ce a avut loc in urma cu 3 ani, discuta pe grupuri dedicate, impart resurse, sfaturi, informatie; toti s-au format in cadrul seminariilor sustinute de profesionisti in domeniu in fiecare an de la debut. In 2007, cea de-a patra sesiune aduce o noua serie de traininguri pentru studenti, masteranzi si proaspeti absolventi interesati de viitoarea lor cariera.

BOS ofera studentilor, intre 2-20 aprilie, ocazia de a participa nu doar la o saptamana de workshopuri, ci de a se integra intr-o comunitate cu interese similare, cu ajutorul careia sa isi puna bazele viitoarei cariere si de ce nu, unei viitoare afaceri stralucite. Nu avem raspunsurile la toate intrebarile, dar incercam sa indicam caile corecte, sa aducem aproape de studenti practicieni din cele trei domenii care sa ii ajute cu indicii, tips&tricks, rezolvari la probleme practice si informatii din interiorul zonelor de Advertising, Business sau Marketing.

Ca forma de educatie complementara, acest program constituie inca de la prima editie o sursa de informatie corecta si concreta pentru mediul studentesc caruia i se adreseaza, mentinand in prim plan formarea profesionala in sens practic a studentilor care dobandesc baza de cunostinte teoretice pe bancile facultatii.

Cele trei comunitati au demarat inscrierile pe data de 2 aprilie, iar candidatii sunt asteptati sa completeze si sa trimita formularele pana pe data de 19 aprilie. Informatiile complete se gasesc pe www.abm.ro, portal ce asigura comunicare continua, ciclica si compacta atat cu membrii comunitatilor cat si cu studentii in general.

Eveniment sustinut de: KISS FM, PRWave, eJobs, Smartfinancial, 24fun, Brand Management, Invent Media, The Marketer, Pontweb, www.studentie.ro