Cand vine vorba de munca, tinerii nu seamana deloc cu parintii lor: Cat vor sa stea la primul job (Grafice)

Miercuri, 15 Iunie 2016, ora 11:11
1406 citiri
Cand vine vorba de munca, tinerii nu seamana deloc cu parintii lor: Cat vor sa stea la primul job (Grafice)
Foto: Pixabay

Tinerii nu au mentalitatea parintilor in ceea ce priveste locul de munca. Potrivit unui studiu recent, aproape jumatate dintre cei nascuti dupa 1995 se asteapta sa stea la primul job maximum un 1 an de zile.

Mai exact, 43% dintre participantii la sondajul de opinie nu au de gand sa ramana prea mult la prima firma la care se angajeaza.

Citeste mai multe despre situatia deplorabila in care se afla tinerii din Romania si din restul UE in privinta joburilor

"Pe de o parte este de inteles si de asteptat ca tinerii sa schimbe joburile frecvent in primii ani de cariera, pentru ca doresc sa experimenteze, sa acumuleze experienta in domenii diverse. Ei nu constientizeaza ca experienta adevarata vine dupa ce stai mai mult intr-o companie, recomandabil minimum 3 ani.

Nu inseamna ca daca stai intr-o singura companie mai mult timp nu poti acumula experiente diverse, nu poti lucra in deparamente sau roluri diferite. Din pacate, ei pleaca din companie, inainte de a solicita sau incerca o ...citeste mai departe despre "Cand vine vorba de munca, tinerii nu seamana deloc cu parintii lor: Cat vor sa stea la primul job (Grafice)" pe Ziare.com

#locuri munca tineri, #studiu angajare tineri, #studiu tineri joburi, #joburi tineri , #Stiri Locuri de munca