Ce cadou ii cumperi sefului de Craciun?

Miercuri, 15 Decembrie 2010, ora 12:03
4231 citiri
Ce cadou ii cumperi sefului de Craciun?

Craciunul aduce in fiecare companie o atmosfera relaxata prin petrecerile organizate, schimburile de cadouri sau pur si simplu prin starea de spirit specifica perioadei. Alegerea unui cadou pentru seful tau insa, poate fi o decizie dificila, pentru ca trebuie sa ii demonstrezi aprecierea intr-un mod cat mai profesionist, fara sa transmiti un mesaj prea personal, informeaza FoxBusiness.com. 

Iata cateva idei pentru a oferi cadoul perfect sefului tau.

O sticla de vin

Acest tip de cadou nu poate da gres niciodata.

Chiar daca politica firmei interzice consumul de alcool in incinta ei, o sticla cu bautura preferata a sefului, frumos ambalata special pentru Craciun, poate fi cadoul ideal pentru un profesionist.

Un cos cu dulciuri sau ciocolata

Nu exista persoana care sa nu se bucure de dulciuri, mai ales in perioada Sarbatorilor, cand toata lumea isi permite sa renunte la dieta macar pentru cateva zile.

Seful poate fi indulcit cu aceasta ocazie cu ajutorul unui cos cu dulciuri, fructe sau bomboane de ciocolata, care poate fi combinat cu o sticla de vin, pentru cei mai darnici.

O rama foto

Biroul sefului va fi "asezonat" cu o poza frumoasa de echipa de la ultima petrecere, iar daca bugetul iti permite, poti cumpara chiar o rama foto digitala si sa alcatuiesti un slide cu toate momentele amuzante din companie.

O cana de cafea personalizata

Pentru acest cadou ai nevoie de putina imaginatie si o relatie buna cu seful, astfel incat sa ii cunosti atat bautura preferata cat si imaginea care l-ar face sa zambeasca, de Craciun.

Un pix valoros

Pentru directorii de corporatii mari, un instrument de scris elegant si sofisticat reprezinta un cadou profesionist, dar si practic.

O imagine memorabila cu echipa sportiva favorita

Daca seful tau este un fan declarat al jocurilor sportive, atunci munca trebuie sa inceapa din timp.

Alege o imagine vestita cu semnaturile jucatorilor si inrameaz-o, astfel incat sa alcatuiesti o decoratiune perfecta pentru biroul sefului tau.

Un suport de carti de vizita

Poti da o nota de culoare biroului sefului cu ajutorul unui suport de carti de vizita personalizat prin gravura, cadou extrem de util, dar si cat se poate de office.

O carte

Poti cauta un best-seller pentru a o oferi drept cadou de Craciun, mai ales daca seful tau pleaca des in calatorii de afaceri sau pur si simplu petrece mult timp in masina, intre intalniri.

Un voucher

Cateva sedinte la cosmetica sau masaj pentru o doamna ori un voucher pentru activitatea preferata a sefului pot alcatui un cadou de neuitat pentru acesta, spun specialistii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadou, #craciun, #sef , #Stiri Locuri de munca