Cel mai plat loc din lume, cea mai mare insula de nisip si alte destinatii extreme (Galerie foto)

Miercuri, 18 Martie 2015, ora 07:52
1326 citiri
Cel mai plat loc din lume, cea mai mare insula de nisip si alte destinatii extreme (Galerie foto)
Foto: New Holland

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai ciudate locuri din lume? Acele destinatii care au doborat recorduri? Acum aveti ocazia sa aflati care este cel mai plat loc din lume, cea mai mare insula de nisip sau cea mai mare piscina din lume.

Incep prin a va prezenta cel mai plat loc din lume. Acesta este Salar De Uyuni si se afla in Bolivia, arata News.com.au. Acesta este si cel mai mare desert de sare din lume si se intinde pe o suprafata de 10.582 de kilometri patrati.

O plimbare virtuala prin Bolivia (Galerie foto)

Cele mai periculoase 10 trasee si poduri pietonale (Galerie foto)

Cea mai mare insula de nisip din lume este Fraser si o gasim in Australia. Se afla pe coasta de sud a statului Queensland si are 120 km in lungime si 24 km in latime.

Cele mai fierbinti zone locuite din lume (Galerie foto)

Cea mai mare statuie din piatra a lui Budha se afla in Sichuan, China. Marele Buddha din Leshan, cum este cunoscuta statuia, masoara 71 de metri inaltime, doar ...citeste mai departe despre "Cel mai plat loc din lume, cea mai mare insula de nisip si alte destinatii extreme (Galerie foto)" pe Ziare.com

#locuri extreme lume, #cel mai plat loc, #cea mai veche padure, #destinatii extreme, #destinatii inedite , #Stiri Locuri de munca