Cele mai bine platite joburi din Romania

Luni, 01 Februarie 2010, ora 09:10
5149 citiri
Cele mai bine platite joburi din Romania

In plina criza si in conditiile in care tot mai multi oameni sunt dati afara, exista si joburi bine platite in Romania.

Analizand oferta site-urilor de recrutare de personal, revista Capital a facut un top al celor mai mari salarii din tara noastra, la ora actuala.

Pe primul loc se afla postul de director financiar, unde salariul variaza intre 4.000 si 7.000 de euro. Pachetul salarial variaza in functie de diversele cunostinte si responsabilitati asumate de persoana care va fi selectata. Potrivit Myjob.ro, pentru fiecare dintre functiile de conducere afisate pe site sunt inregistrate intre 40-50 si 150 de aplicatii.

Un alt job bine platit este cel de senior system arhitect, care poate aduce un salariu de 3.543 de euro. Potrivit informatiilor prezentate pe BestJobs.ro, candidatii la aceasta pozitie trebuie sa aiba cunostinte de software in domeniul arhitecturii, de infrastructura de calcul si de comunicatii, tehnologii si limbaje de programare.

In atributiile sale vor intra elaborarea de solutii integrate pentru proiecte complexe, dar si prezentarea si sustinerea, in fata clientilor sau partenerilor, a unor proiecte de sistem.

Pe locul trei in topul celor mai bine platite slujbe se afla cea de software consultant, care poate aduce unui specialist salariul de 2.917 euro.

Persoana selectata isi va putea exercita functia fie ca angajat individual, fie ca parte a unei firme de consultanta de software.

Jobul presupune implementarea de programe personalizate specifice businessului sau procesului de organizare, cu scopul de a creste eficienta si de a reduce personalul si cheltuielile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#joburi, # salarii, # angajati , #Stiri Locuri de munca