Circa 20.000 de locuri de munca, disponibile la nivel national

Vineri, 23 Aprilie 2010, ora 09:22
2122 citiri
Circa 20.000 de locuri de munca, disponibile la nivel national

Peste 2.000 de agenti economici au anuntat ca vor participa la Bursa generala a locurilor de munca organizata, vineri la nivel national, ei oferind aproximativ 20.000 de posturi, informeaza, joi, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), transmite Mediafax.

ANOFM a contactat pentru Bursa generala a locurilor de munca, organizata la nivelul tuturor agentiilor judetene, peste 19.000 de agenti economici, doar 2.000 confirmand insa participarea.

"Vor fi oferite circa 20.000 de locuri de munca, dintre care 1.529 pentru persoanele cu studii superioare, cele mai multe in meseriile de inginer, medic, consultant financiar si consilier asigurari ", precizeaza ANOFM.

Pentru persoanele fara studii superioare locurile de munca oferite vor fi in special in domenii precum fabricarea articolelor de imbracaminte, constructii, activitati de asigurari, reasigurari si ale fondurilor de pensii, in industria alimentara, in comert si in domeniul hotelier.

Cele mai multe locuri de munca vor fi disponibile in Bucuresti si in judetele Constanta, Iasi, Bacau, Timis si Prahova.

Peste 2.300 de locuri de munca vor fi oferite numai in Capitala, cele mai multe fiind pentru absolventii de studii medii si cele mai putine pentru absolventii de studii superioare, a informat, miercuri, Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM).

Potrivit AMOFM, pana miercuri, 138 de agenti economici si-au anuntat participarea la Bursa generala din Bucuresti, in total fiind oferite 2.316 de locuri de munca.

Cele mai multe (1.002) sunt pentru studii medii, 610 pentru muncitori calificati, 456 pentru muncitori necalificati si 228 pentru absolventi de studii superioare.

Persoanele care cauta un loc de munca in Capitala vor putea sa consulte oferta angajatorilor incepand cu ora 9.00, in foaierul Palatului National al Copiilor.

#agenti, #economici, #locuri, #munca, #posturi , #Stiri Locuri de munca