Cum e viata cand lucrezi la Facebook

Duminica, 28 Decembrie 2014, ora 09:05
1687 citiri
Cum e viata cand lucrezi la Facebook

Multi dintre cei 8.000 de angajati ai Facebook sunt nascuti in anii '90, iar media de varsta este 28 de ani, comparativ cu 30 la Google si 31 la Apple. CEO-ul Mark Zuckerberg are doar 30 de ani.

Compania a acceptat in strategia sa de management stereotipurile despre oamenii tineri (cum ar fi ca urasc feedback-ul negativ si cred ca li se cuvine totul). De exemplu, compania le ofera multa libertate angajatilor si ii incurajeaza sa aiba un puternic sentiment de proprietate asupra muncii lor, scrie Business Insider care citeaza Wall Street Journal.

Mai-marii de la Facebook le solicita managerilor ca atunci cand evalueaza un subordonat sa tina cont de punctele forte in proportie de 80%. Iar atunci cand atribuie diverse responsabilitati sa se ghideze dupa calitatile angajatilor, nu sa aiba in vedere mai intai zonele unde are firma intr-adevar nevoie de mai multi oameni.

Cum ajungi sa lucrezi pentru Facebook

In plus, chiar si angajatii low level sunt incurajati sa puna la indoiala ...citeste mai departe despre "Cum e viata cand lucrezi la Facebook" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#angajati Facebook, #job Facebook , #Stiri Locuri de munca