Cum isi alunga sefii cei mai buni angajati

Sambata, 09 Mai 2015, ora 07:24
1539 citiri
Cum isi alunga sefii cei mai buni angajati

Care este adevaratul motiv pentru care angajatii talentati isi parasesc locul de munca? De multe ori, de vina este seful.

Mangerii au capacitatea sa construiasca experienta profesionala a unui salariat sau, la fel de bine, o pot compromite, atat prin comportamentul lor, cat si prin lucrurile pe care le spun cu voce tare, scrie BBC Capital.

Fireste, si lucrurile pe care nu le fac sefii sunt la fel de problematice, mai ales daca nu isi ajuta angajatii sa devina cat mai buni si daca nu propun pentru promovarea cea mai calificata persoana.

Lucruri pe care sa nu i le spui niciodata sefului

Brian de Haaff, CEO si cofondator al Aha!, o companie de consultanta manageriala, sustine ca modul in care seful comunica cu echipa sa este crucial. Daca o comunicare eficienta este absolut necesara, seful ar trebui sa ridice standardele si mai sus si sa devina un model la locul de munca.

Liderii trebuie sa dea un exemplu pozitiv si intotdeauna sa gandeasca inainte de a vorbi. Haaff este de ...citeste mai departe despre "Cum isi alunga sefii cei mai buni angajati" pe Ziare.com

#sef alunga angajati, #companii pierdut angajati bun, #angajati buni demisie , #Stiri Locuri de munca