Cum (nu) ne dorim un loc de munca: De ce nu sunt chemat la interviuri? De ce nu am noroc? Si CV-ul?

Joi, 28 Aprilie 2016, ora 08:38
1363 citiri
Cum (nu) ne dorim un loc de munca: De ce nu sunt chemat la interviuri? De ce nu am noroc? Si CV-ul?

Din ce in ce mai multi oameni, in special tinerii, au dileme existentiale de genul: am trimis CV-ul la sute de companii si nu ma cheama nimeni la interviu, am fost la nenumarate interviuri si nu am primit nici feedback, nici oferta, de cateva luni bune imi caut de lucru si nu am deloc noroc, nu stiu sa-mi fac CV-ul si nici sa ma prezint la interviu. Si acestea sunt doar cateva dintre ele.

Se poate observa un paradox. In perioada comunismului te duceai la scoala, la liceu, la facultate, unii la scoala profesionala si aveai asigurat un serviciu. Nu aveai tentatii, nu aveai tehnologie, nu aveai deschidere si expunere internationala, nu aveai optiuni.

Dupa Revolutie, lucrurile s-au schimbat dramatic si in 2016, daca ai studii, nu ai nicio garantie ca vei obtine un loc de munca. Dar nici daca ai studii si experienta acumulata in proiecte, voluntariat si internship-uri, nu ai nicio siguranta ca vei obtine un job.

Daca ai studii, experienta, cunosti limbi straine, ai diverse ...citeste mai departe despre "Cum (nu) ne dorim un loc de munca: De ce nu sunt chemat la interviuri? De ce nu am noroc? Si CV-ul?" pe Ziare.com

#angajari tineri Romania, #locuri munca tineri Romania, #tineri locuri munca , #Stiri Locuri de munca