Cum ramai productiv si motivat la sfarsit de an. Ghid pentru angajat si angajator

Vineri, 25 Decembrie 2015, ora 19:46
1358 citiri
Cum ramai productiv si motivat la sfarsit de an. Ghid pentru angajat si angajator
Foto: stock.tookapic.com

Mai sunt doar cateva zile pana la sfarsitul anului. Este un moment asteptat atat de angajati, cat si de angajatori si, desi exista riscul ca productivitatea sa scada, avem solutii la indemana astfel incat timpul sa treaca repede, dar cu folos.

Este normal ca, odata cu apropierea sfarsitului de an, concentrarea noastra sa se mute pe altceva, dar asta nu inseamna ca trebuie sa petrecem ultimele zile de lucru cu ochii pe calendar si pe ceas. Asta si pentru ca timpul trece mai repede atunci cand ai ceva de facut si stii si foarte bine ce este acel lucru.

Time ne da mai jos cateva sfaturi, bune la sfarsit de an, atat pentru cei care lucreaza, cat si pentru cei care le urmaresc productivitatea.

1. Seteaza obiective noi

La sfarsitul anului, avem de multe ori senzatia ca partea mai grea a trecut. Am bifat macar o parte din obiectivele pe care ni le-am stabilit la inceputul anului si acum asteptam sa vina vacanta inainte sa ne mai incarcam agenda.

In loc sa astepti luna ianuarie ...citeste mai departe despre "Cum ramai productiv si motivat la sfarsit de an. Ghid pentru angajat si angajator" pe Ziare.com

#productivitate sfarsit an, #motivare sfarsit an, #productivitate sarbatori, #motivare angajati , #Stiri Locuri de munca