Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cursuri CEU BS, incepand din septembrie

Cursuri CEU BS, incepand din septembrie
Scoala de Business a Universitatii Central-Europene (Central European University Business School, CEU BS), cu sediul la Budapesta, va deschide un program de masterat in IT Management la Bucuresti, incepand din luna septembrie a.c.. Programul, creat pentru a oferi specialistilor in IT abilitati de management si antreprenoriale, este foarte potrivit pentru economia si sectorul informatic in rapida dezvoltare in Romania, considera Luca Speranza, directorul programului.
Cursurile se vor desfasura in limba engleza, cu un numar de 15-20 de studenti recrutati din companii IT sau din sectoare cu departamente IT mari. Taxa de participare la program este de 7.600 euro, burse partiale fiind acordate pe baza performantelor.

CEU BS si-a inceput activitatea in Bucuresti la inceputul acestui an, cu un program MBA de week-end, sustinut de profesori de la Budapesta. Programul va fi reluat in ianuarie 2007, cu o noua serie de studenti.


Bloombiz


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1032 ori