Daniela Vasile, noul sef al Aviva Pensii

Miercuri, 02 Iunie 2010, ora 14:16
2409 citiri
Daniela Vasile, noul sef al Aviva Pensii

Daniela Vasile este noul director general al Aviva Pensii, incepand cu 1 iunie 2010, dupa ce anterior a ocupat functia de director general adjunct al Clal Romania, inlocuindu-l astfel pe Phil Jones, care a renuntat la aceasta pozitie in prima saptamana din februarie, a anuntat miercuri compania, potrivit NewsIn.

"Saptamana aceasta, Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private a dat avizul pentru modificarea documentatiei de autorizare a companiei Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat SA", se arata in comunicat.

Daniela Vasile este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti si are o experienta de zece ani in domeniul financiar, lucrand in companii precum KPMG Romania sau Garanta SA.

Din anul 2006, Daniela Vasile a ocupat functia de director general adjunct in cadrul companiei Clal Romania Asigurari Reasigurari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Toate drepturile bănești au fost distribuite către pensionari până la jumătatea lunii aprilie, transmite Compania Națională "Poșta Română" joi, 18 aprilie. Conform operatorului...
#daniela, #vasile, #aviva, #pensii , #Stiri Locuri de munca