De ce toata lumea ar avea de castigat daca weekendul ar fi de 3 zile

Miercuri, 31 August 2016, ora 08:16
3696 citiri
De ce toata lumea ar avea de castigat daca weekendul ar fi de 3 zile
Foto: Arhiva/Pixabay

O zi libera in plus, in weekend, ar aduce beneficii tuturor, afirma mai multi analisti. In plus, ar face ca impactul oamenilor asupra mediului inconjurator sa fie mult mai mic, intarind si economia.

Pentru cei mai multi dintre noi, o zi libera in plus ar insemna mai mult timp de petrecut cu familia si prietenii, mai mult timp pentru a explora lumea in care traim, mai mult timp pentru relaxare, departe de presiunile vietii de angajat sau ale celui aflat pe piata muncii.

Cum ar fi ca, in loc de o mini-vacanta, asa cum ne luam o data sau de mai multe ori pe an, sa beneficiem de asa ceva saptamana de saptamana? Nu e doar o idee frumoasa, e complet fezabila, spun analistii citati de The Independent.

O reducere a orelor de munca se afla in stransa legatura cu costurile mai mici la energie electrica, spun economistii David Rosnick si Mark Weisbrot. Daca americanii, de exemplu, ar adopta ziua de munca practicata in Europa, si-ar reduce costurile energiei electrice cu 20%, la fel si ...citeste mai departe despre "De ce toata lumea ar avea de castigat daca weekendul ar fi de 3 zile" pe Ziare.com

#saptamana munca 4 zile, #weekend 3 zile avantaje, #weekend 3 zile efect economie, #weekend trei zile beneficii, #weekend trei zile efecte, #weekend trei zile economie , #Stiri Locuri de munca