Doua firme din Bistrita anunta concedieri colective la sfarsitul anului

Joi, 29 Noiembrie 2018, ora 13:07
1514 citiri
Doua firme din Bistrita anunta concedieri colective la sfarsitul anului
Foto: Arhiva Pixabay

Doua companii din Bistrita-Nasaud - una care fabrica articole din sticla si alta cu profil textil - au anuntat Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca din judet ca vor concedia colectiv 111 persoane, incepand din luna decembrie.

"La finalul anului 2018, avem anuntate disponibilizari colective de personal din partea a doua firme din judetul Bistrita-Nasaud. O firma cu obiect de activitate fabricarea sticlei si a articolelor din sticla din Bistrita, firma aflata in insolventa, care disponibilizeaza 96 de persoane dintr-un total de 96 persoane.

A doua firma are ca obiect de activitate fabricarea articolelor de imbracaminte, este din Sangeorz-Bai si dintr-un total de 30 persoane disponibilizeaza 15", a declarat purtatorul de cuvant al Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Bistrita-Nasaud, Adina Preda.

In acest an, in Bistrita-Nasaud a mai avut loc inca o concediere colectiva la o firma de procesare a carnii, care a disponibilizat 56% din angajati, respctiv 124 de persoane din cele 221.

Citeste si Guvernul va impune un salariu minim de 3.000 de lei in constructii. Cadrele didactice vor avea 14 salarii pe an si alte prime si beneficii ...citeste mai departe despre "Doua firme din Bistrita anunta concedieri colective la sfarsitul anului" pe Ziare.com

#concedieri colective companii Bistrita Nasaud , #Stiri Locuri de munca