DREPT LA REPLICA

Luni, 02 Iulie 2007, ora 09:49
1630 citiri

"Negrul" contesta amenda record de la Cluj - Comunicat de contestare emis de compania One2One

Informatiile false care au aparutin mass-media in zilele de 25.06.2007 si 26.06.2007, legate de un control al ITM Cluj-Napocala Punctul de lucru One2One din respectivul oras, control in urma caruia s-ar fi descoperit 126 de persoane care "munceau la negru", ne-au determinat sa luam atitudine si sa va prezentam punctul de vedere al companiei noastre.

Realitatea este complet diferita. Persoanele la care se face referire in respectivele articole nu erau "angajati la negru", ci erau colaboratori ai One2One. Absolut toate persoanele respective aveau contracte de prestari servicii cu One2One, incheiate legal, in baza Codului Civil in vigoare. Toti cei 126 de colaboratori, care fac subiectul articolelor, au participat sau participa la realizarea a diferite proiecte punctuale, pe care One2One le desfasoara in judetul Cluj. Pentru toate prestatiile efectuate de aceste persoane s-au platit taxele si impozitele legale.

ITM Cluj-Napoca, in urma unei actiuni de control, a considerat ca intre One2One si repectivele persoane ar fi trebuit sa existe un raport de munca. Este un puct de vedere cu care One2One este in total dezacord, motiv pentru care vom contesta in instanta contraventia aplicata de ITM Cluj-Napoca.

One2One este o companie care respecta totalmente cadrul legal in vigoare. Mai mult decat atat, One2One este un angajator responsabil care a creat pana in prezent peste 180 de locuri de munca. In aceeasi masura, One2One este un contribuabil serios, care nu inregistreaza niciun fel de datorii catre bugetul de stat si care, in anul fiscal 2006, a contribuit la bugetul de stat cu peste 3.200.000 RON (32 miliarde lei vechi).

Gabriela Mahalean, PR executive One2One


* Vezi articolul original <a href=http://www.bloombiz.ro/article--x-Companii-Politica_de_companie:_munca_la_negru--693670.html target=_blank>aici</a>