Esti fericit la munca? Tarile cu cei mai multumiti angajati

Miercuri, 01 Iunie 2016, ora 15:53
2729 citiri
Esti fericit la munca? Tarile cu cei mai multumiti angajati
Foto: Arhiva/Pixabay

Cat de satisfacut esti la munca? Cat de multumiti si fericiti sunt colegii tai? Dar prietenii tai? Intr-un grup de 10 gasesti 8 persoane care sa fie fericite la munca? Aceasta e proportia angajatilor multumiti la job in India, arata un sondaj recent.

In urma sondajelor realizate in 15 tari, s-a stabilit ca la polul opus sunt japonezii, ei fiind cei mai nefericiti salariati.

Conform sondajului Edenred-Ipsos realizat pe 14.400 de salariati, sapte din 10 persoane sunt destul de fericite la munca, informeaza Daily Mail.

Starea de bine de la job depinde de mai multi factori, asa cum sunt mediul inconjurator, aprecierea (aici intrand si respectul aratat de management salariatilor), dar si de emotiile angajatilor vizavi de locul de munca (starea cu care vin la serviciu, interesul aratat fata de job, cat de stimulator le pare acesta).

Au fost sesizate diferente mari intre starea celor aflati la munca. Astfel, in India angajatii sunt, in proportie de 88%, fericiti la munca, in timp ...citeste mai departe despre "Esti fericit la munca? Tarile cu cei mai multumiti angajati" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tari fericire angajati, #nivel satisfactie angajati tari, #studiu angajati 2016 Edenred Ipsos , #Stiri Locuri de munca