Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Firmele care angajeaza absolventi din 2014 vor primi subventii

Firmele care angajeaza absolventi din 2014 vor primi subventii
Firmele care angajeaza tineri absolventi vor beneficia de subventii, potrivit unei scheme de minimis lansata spre consultare publica de catre Ministerul Fondurilor Europene.

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management POSDRU, a lansat in consultare publica documentele necesare pentru implementarea unei scheme de minimis prin care firmele vor primi subventii pentru a angaja tineri absolventi, potrivit Ministerului Fondurilor Europene.

Astfel, a fost lansat spre consultare Ghidul Solicitantului Conditii Specifice "Locuri de munca subventionate" - Domeniul Major de Interventie 2.1, respectiv Schema de ajutor de minimis "Locuri de munca subventionate".

Lansarea acestei scheme de minimis are doua obiective: sustinerea angajarii tinerilor si a activitatii mediului privat, potrivit ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

"Mai precis, vom subventiona plata salariilor tinerilor absolventi, elevi si studenti, promotia 2014. Subventiile pentru plata ...citeste mai departe despre "Firmele care angajeaza absolventi din 2014 vor primi subventii" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1816 ori