Imigrantii dintr-un oras din Marea Britanie traiesc cu frica-n san: Sunt huliti si agresati

Luni, 11 Iulie 2016, ora 08:36
1106 citiri
Imigrantii dintr-un oras din Marea Britanie traiesc cu frica-n san: Sunt huliti si agresati
Foto: Arhiva Ziare.com

Dupa votul pro-Brexit, imigrantii din Marea Britanie au inceput sa fie mai des agresati in locurile publice, asa ca unii dintre ei se gandesc sa se mute.

Un bun exemplu il reprezinta orasul Boston, unde 76% dintre locuitorii cu drept de vot au ales sa paraseasca Uniunea Europeana, transmite New York Times.

La doar cateva zile dupa referendum, Monika Baginski se afla intr-un supermarket si vorbea la telefon cu un prieten, in poloneza. La un moment dat, un barbat s-a apropiat de ea si a inceput sa urle: "Straino! Vei fi data afara in curand!", isi aminteste femeia.

Avand in vedere ca pana atunci nu i se mai intamplase asa ceva, incidenul a fost un soc.

Insa un astfel de comportament ostil a iesit la suprafata la tot mai multi britanici dupa ce s-a aflat rezultatul referendumului. Iar in aceste conditii, comunitatile letoniene, lituaniene, poloneze si romane care traiesc in Boston se gandesc daca mai sunt in siguranta in acest oras.

"Ceva s-a defectat aici", a observat Paul ...citeste mai departe despre "Imigrantii dintr-un oras din Marea Britanie traiesc cu frica-n san: Sunt huliti si agresati" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#imigranti agresati Marea Britanie, #imigranti Brexit, #imigranti Marea Britanie , #Stiri Locuri de munca