Joburi bune pentru care licenta este doar o hartie - TOP 5

Vineri, 01 August 2014, ora 11:15
1496 citiri
Joburi bune pentru care licenta este doar o hartie - TOP 5
Foto: SmartDreamers

In ziua de azi, multi tineri sunt descurajati de ideea de a nu avea o facultate terminata. Inca de mici copii au inceput sa investeasca timp, bani si nervi pentru studii si sunt condamnati sa continue sa o faca, cu gandul de a obtine mai degraba o diploma, decat cunostintele necesare pentru angajarea in domeniile pe care le urmaresc.

Totusi, conform ultimelor cercetari pe care specialistii platformei de recrutare online SmartDreamers le-au efectuat atat in randul angajatilor, cat si in cel al angajatorilor, se pare ca tendinta companiilor de a lasa garda jos atunci cand vine vorba despre licenta ca un criteriu eliminatoriu este din ce in ce mai accentuata.

Poate din cauza rezultatelor dezastruoase din ultimii ani ale absolventilor de liceu sau pentru ca, pur si simplu, angajatorii au inteles ca exista candidati fara facultatea terminata care sunt cel putin la fel de competenti precum cei cu licenta finalizata.

Va prezentam un top al job-urilor din domenii diverse, pentru care ...citeste mai departe despre "Joburi bune pentru care licenta este doar o hartie - TOP 5" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#joburi fara facultate, #oferte locuri munca, #salarii , #Stiri Locuri de munca