Jocurile pe calculator, o meserie banoasa - Interviu cu un roman de 19 ani care participa la competitii

Sambata, 19 Martie 2016, ora 08:17
1198 citiri
Jocurile pe calculator, o meserie banoasa - Interviu cu un roman de 19 ani care participa la competitii
Foto: PGL

Jocurile pe calculator se pot transforma intr-o meserie banoasa pentru tinerii care intra in circuitul profesionist, iar Romania a inceput sa faca pasi mici, dar siguri, catre promovarea si organizarea de astfel de competitii.

In acest weekend incepe Divizia PGL, o competitie dedicata exclusiv pasionatilor de jocuri video din Romania si Republica Moldova, dotata cu premii totale de 13.500 de dolari.

Sa ne lasam copiii sa se joace la calculator sau consola? Studiu cu concluzii neasteptate

Evenimentul organizat la Bucuresti aduna cele mai bune echipe de League of Legends, CS:GO si DOTA 2 din tara noastra, iar competitiile se vor desfasura in perioada 19 martie - 17 aprilie.

Jucator roman de sporturi electronice, invingator la Shanghai: premiu de un milion de euro

Foto: PGL

In acest context, Ziare.com a stat de vorba cu Bogdan "Bobo" Carbunaru, capitanul echipei Team Toxic de DOTA 2, calificata in Divizia PGL, despre cum a ajuns un tanar de 19 ani sa participe la ...citeste mai departe despre "Jocurile pe calculator, o meserie banoasa - Interviu cu un roman de 19 ani care participa la competitii" pe Ziare.com

#jocuri calculator meserie, #competitii jocuri calculator, #jocuri calculator bani, #Divizia PGL , #Stiri Locuri de munca