Libertate in cariera: Programul fix, pe cale de disparitie?

Sambata, 06 Iunie 2015, ora 18:47
1297 citiri
Libertate in cariera: Programul fix, pe cale de disparitie?

Pentru unii angajati este mult mai comod sa se duca la serviciu de dimineata, la ora 9.00, si sa incheie ziua de lucru la 18.00, cu tot cu pauza de masa, insa exista si persoane care nu concep ideea de program fix.

Acesti profesionisti sunt din ce in ce mai numerosi, iar companiile sunt tot mai deschise in a angaja freelanceri si colaboratori, in locul salariatilor care prefera un job traditional, asa ca programul 9.00 - 18.00 incepe sa fie tot mai rar intalnit, fiind inlocuit cu unul felxibil, se arata intr-o analiza Business Insider.

Multi angajatori sunt de parere ca liberi profesionistii vin intotdeauuna cu idei noi, fara sa fie nevoie de un angajament pe termen lung intre cele doua parti.

Umilit sau dat afara? Cum sa supravietuiesti dezastrelor de la serviciu

Industria companiilor care lucreaza cu freelanceri sau contractori independenti si a profesionistilor care ocupa aceste posturi este in continua crestere. In plus, in ultima perioada au aparut numeroase site-uri, ...citeste mai departe despre "Libertate in cariera: Programul fix, pe cale de disparitie?" pe Ziare.com

#program serviciu, #liber profesionisti, #ore lucru serviciu , #Stiri Locuri de munca