Limbajul trupului: 7 greseli majore la interviul de angajare si diferente culturale

Joi, 01 Mai 2014, ora 19:35
2023 citiri
Limbajul trupului: 7 greseli majore la interviul de angajare si diferente culturale

Compania visurilor tale angajeaza, asa ca iti faci temele, trimiti CV si ajungi sa fii chemat la interviu. Insa in drumul tau spre jobul pe care ti l-ai dorit mereu si pentru care esti persoana potrivita strangi mana angajatorului si ii multumesti pentru timpul acordat, spulberandu-ti complet sansele.

Cum? Prin gesturile tale ai reusit sa-i transmiti celui care te intervieveaza ca nu esti tocmai cel pe care il cauta. Sunt greseli simple, dar care te pot costa postul dorit, potrivit expertului Tonya Reiman, autoarea cartii "The Power of Body Language", citata intr-un articol publicat de Business Insider.

Cand cineva te intalneste pentru prima data, are loc in mod inconstient si tacut o "scanare" pentru a stabili daca te poate percepe ca pe o persoana de incredere si agreabila. Aceasta impresie este bazata in primul rand pe comunicarea nonverbala.

Astfel, din momentul in care te-ai prezentat la interviu si pana pleci, trebuie sa fii extrem de constient de gesturile facute si ...citeste mai departe despre "Limbajul trupului: 7 greseli majore la interviul de angajare si diferente culturale" pe Ziare.com

#limbaj corporal interviu angajare, #sfaturi interviu angajare, #comunicare nonverbala angajator , #Stiri Locuri de munca