Mai multe bonuri de masa la inceputul lui 2015 - Cu cat a crescut numarul si valoarea lor

Luni, 30 Martie 2015, ora 17:36
1438 citiri
Mai multe bonuri de masa la inceputul lui 2015 - Cu cat a crescut numarul si valoarea lor
Foto: Ziare.com

In perioada ianuarie - martie a acestui an s-au inregistrat cresteri de 14,6% in ceea ce priveste volumul tichetelor de masa acordate angajatilor, fata de perioada similara din 2014.

De asemenea, valoarea comenzilor de tichete cadou a crescut cu pana la 33% per comanda, se arata intr-o analiza realizata de compania Up Romania, fosta Cheque Dejeuner, remisa Ziare.com.

In ceea ce priveste utilizarea tichetelor cadou, beneficiarii prefera magazine din domenii precum: electronice-electrocasnice, moda, cosmetice, bricolaj.

Guvernul interzice in 2015 primele, tichetele de masa si banii pentru ore suplimentare

Ocaziile traditionale in care se acorda tichetele de masa pentru recompensarea salariatilor sunt: 8 Martie, Paste, 1 Iunie si Craciun. De asemenea, se observa o extindere a ocaziilor in care se ofera tichete cadou, precum evenimente cum ar fi Back to School, din septembrie sau anumite zile speciale sarbatorite in companii.

"Brandurile au constientizat din ce in ce mai ...citeste mai departe despre "Mai multe bonuri de masa la inceputul lui 2015 - Cu cat a crescut numarul si valoarea lor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bonuri de masa 2015, #tichete masa 2015, #tichete masa angajati 2015 , #Stiri Locuri de munca