Majordomii de astazi: lucreaza in casele celor mai bogati oameni si castiga peste 150.000 de dolari pe an

Duminica, 24 Ianuarie 2016, ora 18:32
1119 citiri
Majordomii de astazi: lucreaza in casele celor mai bogati oameni si castiga peste 150.000 de dolari pe an
Foto: The International Butler Academy

Cererea pentru majordomi este in crestere la nivel global, pe masura ce tot mai multi dintre cei care intra in cercul miliardarilor isi doresc sa traiasca precum familiile bogate de odinioara.

Majordomii din zilele noastre pastreaza in mare masura alura clasica a meseriei - postura impecabila, buna cunoastere a etichetei si discretie absoluta. In plus, manuiesc smartphone-ul la fel de bine precum lustruiesc argintaria.

Jumatate dintre majordomii instruiti in Marea Britanie, care este prin traditie un exportator al celor mai manierati angajati, lucreaza in strainatate si cei mai buni dintre ei castiga cu usurinta peste 150.000 de dolari pe an, potrivit BBC.

Aproximativ 350-400 de majordomi sunt instruiti anual in Marea Britanie, estimeaza Gary Williams, fost majordom-sef la Ritz si in prezent directorul Institutului Britanic pentru Majordomi. Dintre acestia, doar jumatate raman in tara. Ceilalti ajung in mare parte in China, unde clasa de mijloc este in plina dezvoltare, sau in ...citeste mai departe despre "Majordomii de astazi: lucreaza in casele celor mai bogati oameni si castiga peste 150.000 de dolari pe an" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#majordomi salarii, #meserie majordom , #Stiri Locuri de munca