Managerii europeni se pregatesc in China

Duminica, 03 Mai 2009, ora 01:35
1818 citiri
Managerii europeni se pregatesc in China

48 de manageri din 19 state member ale UE au fost selectati pentru a lua parte la cea de-a patra runda a Programului oficial UE-China de schimb si instruire profesionala pentru manageri (METP).

Programul de zece luni, finantat de catre UE, ofera IMM-urilor posibilitatea de a-si instrui angajatii pentru ca acestia sa devina experti calificati prin instruire lingvistica aprofundata si experienta practica in China pentru a opera pe piata chineza.

Scopul este ca respectivii experti sa-si utilizeze competentele noi dobandite ca si contactele stabilite, necesare pentru desfasurarea activitatilor comerciale cu China. Pe langa organizarea intregii vizite, UE va acoperi intregul cost al instruirii.

METP va pune la dispozitia participantilor o alocatie de intretinere lunara (aproximativ 1000 de Euro). Toti absolventii vor obtine o diploma oficiala, semnata de Ambasadorul UE in China.

METP este o initiativa de patru ani a Comisiei Europene si a Guvernului chinez, impartita in patru serii, fiecare avand durata de zece luni. Seria a patra va incepe in mai 2009.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#china, #manager , #Stiri Locuri de munca