Medicii romani, ademeniti sa lucreze in strainatate cu salarii de pana la 4.500 de euro

Sambata, 28 Martie 2015, ora 18:10
1430 citiri
Medicii romani, ademeniti sa lucreze in strainatate cu salarii de pana la 4.500 de euro

Medici specialisti sau rezidenti, studenti la medicina si asistenti medicali participa, sambata, la Cluj-Napoca, la un targ de locuri de munca la spitale si clinici din strainatate, unde li se ofera salarii intre 2.200 si 4.500 de euro pe luna.

Potrivit unuia dintre organizatorii Targului de locuri de munca "Cariere in alb", Bogdan Covaliu, la eveniment sunt asteptati peste 600 de medici specialisti si rezidenti, dar si studenti sau asistenti medicali.

"Avem 14 companii, care recruteaza pentru Germania, Franta, Marea Britanie, Irlanda, tarile scandinave, Belgia, Olanda si reprezinta mai multe lanturi de clinici si spitale, ajungand undeva la 1.000-1.500 de joburi per total. Avem si o companie romaneasca, o clinica din Vatra Dornei, care e pentru a doua oara aici. Cel mai mult se cauta medici, medici specialisti si rezidenti, dar sunt si posturi pentru stomatologi si farmacisti", a declarat Bogdan Covaliu.

Salarii mari si alte beneficii

Potrivit acestuia, cele mai cautate ...citeste mai departe despre "Medicii romani, ademeniti sa lucreze in strainatate cu salarii de pana la 4.500 de euro" pe Ziare.com

#targ joburi medici Cluj, #oferta joburi medici strainatate , #Stiri Locuri de munca