Ministrul Muncii explica superoferta pentru someri: Evitam proiectele fanteziste, gandite sa plateasca rudele

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 17:13
1418 citiri
Ministrul Muncii explica superoferta pentru someri: Evitam proiectele fanteziste, gandite sa plateasca rudele
Foto: Facebook/Dragos Pislaru

Guvernul a aprobat un pachet de masuri care presupune acordarea unor sume ce ajung pana la 12.500 de lei pentru somerii care se angajeaza departe de casa, iar vineri ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a venit cu explicatii suplimentare.

El ne indeamna sa nu ne uitam doar la primele de relocare, caci in ordonanta Executivului, aprobata miercuri, sunt si alte lucruri care merita atentia noastra, printre care "triplarea bugetului de masuri active prin punerea in comun a banilor nationali cu cei europeni".

"Faptul ca vom avea un cadru unitar de politica de masuri active si vom evita crearea de proiecte fanteziste pe fonduri europene, gandite sa plateasca staff-ul de partid sau rudele apropiate, este un progres evident", a scris pe Facebook Dragos Pislaru.

Prima de instalare de 12.500 de lei

Totusi, suma care a atras atentia cel mai mult e cea acordata sub forma primei de relocare.

Astfel, in cazul in care un investitor doreste sa deschida o afacere intr-o zona defavorizata, ...citeste mai departe despre "Ministrul Muncii explica superoferta pentru someri: Evitam proiectele fanteziste, gandite sa plateasca rudele" pe Ziare.com

#ministrul muncii bani someri, #bani someri angajare, #prima someri angajare , #Stiri Locuri de munca