Motive pentru care nu ai atat de mult succes in cariera pe cat ti-ai dori

Duminica, 11 Ianuarie 2015, ora 08:33
1625 citiri
Motive pentru care nu ai atat de mult succes in cariera pe cat ti-ai dori
Foto: Impact Hiring Solutions

Succesul este un lucru subiectiv, insa daca nu ai atatea reusite pe cat ti-ar dori, cu siguranta o stii si te mahneste. Dar stii si de ce nu ai succes?

Site-ul Wealth Pilgrim a intocmit o lista cu motive pentru care succesul te evita si a prezentat o lista cu sfaturi pentru schimbarea acestei situatii in care te afli, daca esti dispus sa lucrezi la modul de a gandi si comportament.

Te porti urat cu cei din jur

Ai putea crede sa trebuie sa fii o persoana dura pentru a te descurca in cariera, insa lucrurile nu stau deloc asa. Cel mai usor mod de a-i atrage pe oameni de partea ta este sa ii ajuti sa obtina ce vor, in loc sa te gandesti doar la tine. Acesta este motivul pentru care, deseori, oamenii de treaba au mai multi bani.

Nu te tii de cuvant

Cel mai valoros lucru este reputatia, pe care o poti pierde o singura data. Daca spui ca vei face ceva, atunci fa acel lucru, chiar si in cazul in care conditiile se schimba. Rezultatele vor fi mai bune decat te-ai gandi.

Nu te ...citeste mai departe despre "Motive pentru care nu ai atat de mult succes in cariera pe cat ti-ai dori" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#succes cariera, #esec cariera, #probleme cariera , #Stiri Locuri de munca