Oferta de job pentru iubitorii de bere: Norocosul va fi platit sa bea pe saturate si sa se plimbe prin SUA

Sambata, 30 Iulie 2016, ora 16:56
1106 citiri
Oferta de job pentru iubitorii de bere: Norocosul va fi platit sa bea pe saturate si sa se plimbe prin SUA
Foto: Arhiva Ziare.com

Muzeul National de Istorie Americana ar putea sa implineasca visul iubitorilor de bere si anume sa bea pe saturate si sa calatoreasca de-a lungul tarii cu toate cheltuielile platite cu un salariu de 64.650 de dolari pe an.

Oferta este foarte serioasa, informeaza agentia France Presse (AFP). Muzeul Smithsonian din Washington este intr-adevar in cautarea unui specialist in bere cu resedinta in capitala SUA pentru un contract pe trei ani, in scopul de a se documenta cu privire la istoria acestei bauturi in Statele Unite ale Americii.

Fericitul candidat selectat va avea misiunea de a gusta diferite sortimente de bere in fabricile din intreaga tara. El va trebui, desigur, sa scrie articole si sa efectueze cercetari pentru expozitii si pentru arhivele departamentului de istorie a produselor alimentare.

Postata pe site-ul muzeului, oferta a avut atat de mult succes la accesari incat a blocat sectiunea de 'oferte de munca' de pe site.

"Sute de mii de internauti au consultat ...citeste mai departe despre "Oferta de job pentru iubitorii de bere: Norocosul va fi platit sa bea pe saturate si sa se plimbe prin SUA" pe Ziare.com

#job muzeu istorie bere, #muzeu SUA bere , #Stiri Locuri de munca