Oportunitate de angajare la Bosch: Investitii de 55 de milioane de euro in Romania si noi locuri de munca

Luni, 18 Aprilie 2016, ora 19:09
4230 citiri
Oportunitate de angajare la Bosch: Investitii de 55 de milioane de euro in Romania si noi locuri de munca
Foto: Facebook/Bosch Global

Grupul german Bosch isi extinde afacerile in Romania si vrea sa faca angajari in acest an.

Investitiile planificate in tara noastra pentru 2015 si 2016 ajung la aproximativ 55 de milioane de euro, in special in dezvoltarea unitatilor de productie din Cluj si Blaj.

"Grupul Bosch in Romania a incheiat anul 2015 cu aproximativ 3.000 de angajati in cele patru entitati ale sale. In acest an, compania asteapta o crestere semnificativa a numarului de angajati, in special in unitatile de productie din Jucu, judetul Cluj si Blaj, pentru a veni in intampinarea planurilor sale de dezvoltare.

Cresteri ale personalului sunt planificate, de asemenea, de catre Bosch Service Solutions din Timisoara, si de catre centrul de cercetare si dezvoltare din Cluj", au declarat pentru News.ro reprezentantii Bosch Romania.

Acestia subliniaza ca grupul german isi extinde activitatea de productie in tara noastra, prin introducerea de noi proiecte in domeniul "Solutii de mobilitate", in Jucu si ...citeste mai departe despre "Oportunitate de angajare la Bosch: Investitii de 55 de milioane de euro in Romania si noi locuri de munca" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#angajari Bosch Romania, #angajari fabrica Bosch, #joburi Bosch Romania , #Stiri Locuri de munca