Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ordonatorii de credite nu mai acorda bonusuri in 2010

Ordonatorii de credite nu mai acorda bonusuri in 2010

Ordonatorii de credite nu vor acorda, anul viitor, premii lunare salariatilor cu performante in activitate si nici nu vor plati un spor de 75% din salariul de baza pentru munca presata peste programul normal de lucru, restrictiile fiind incluse in proiectul final al legii salarizarii bugetarilor.

Legea stabileste ca, in cazul in care munca prestata peste durata normala a timpului de lucru nu a putut fi compensata cu timp liber corespunzator, aceasta se plateste in luna urmatoare cu un spor de 75% aplicat la salariul de baza, precizeaza Mediafax.

Documentul permite totodata ordonatorilor de credite sa acorde premii lunare in limita a 2% din cheltuielile cu salariile aferente personalului, prevazut in statul de functii, cu incadrare in fondurile aprobate prin buget.


Premiile se pot acorda in cursul anului salariatilor care au realizat sau au participat direct la obtinerea unor rezultate in activitate, apreciate ca valoroase.


Acelasi proiect stabileste insa ca aceste prevederi nu se aplica in anul 2010.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1184 ori
Citeste mai multe desprebonusuri credite ordonatori