Paradoxurile vietii: Ocupatiile din tinerete ale unor importante personalitati internationale

Sambata, 26 Septembrie 2015, ora 21:47
1133 citiri

Nu pentru toata lumea copilaria si tineretea au fost primii pasi in cariera. Adesea chiar dimpotriva, in prima parte a vietii, unii dintre cei ajunsi ulterior notorii s-au luptat sa-si sustina existenta cu mijloace modeste, pana cand soarta le-a scos norocul in cale.

Portalul Radioc.ru ofera cateva exemple cel putin neasteptate, daca nu chiar uimitoare:

1. Fostul prim-ministru al Islandei in perioada 2009-2013, Johanna Sigurdardottir, a fost timp de aproape noua ani insotitoare de zbor pe avioanele companiei Icelandair (1962-1971}.

2. Fostul secretar de stat al SUA in perioada 2001-2005, Collin Powell, care copilarise in modestul cartier Harlem din New York, a fost acolo vanzator intr-un magazin de mobila. Secretar de Stat a ajuns in timpul presedintelui George. W. Bush.

3. Fostul presedinte american, Ronald Reagen, era un actor de mana a doua. Singura performanta in cariera profesionala a fost rolul dintr-un serial modest de televiziune. In schimb, in cariera politica a ...citeste mai departe despre "Paradoxurile vietii: Ocupatiile din tinerete ale unor importante personalitati internationale" pe Ziare.com

#joburi tinerete Obama Merkel Medvedev , #Stiri Locuri de munca