Peste 50.000 de locuri de munca ar putea fi create in urmatorii cinci ani - vezi in ce domeniu

Duminica, 21 Iunie 2015, ora 10:10
1775 citiri
Peste 50.000 de locuri de munca ar putea fi create in urmatorii cinci ani - vezi in ce domeniu

Peste 50.000 de locuri de munca ar putea fi create, in urmatorii cinci ani, in domeniul reabilitarii termice a cladirilor, in conditiile in care Uniunea Europeana cere ca, pana in 2020, toate cladirile publice din Europa sa fie optimizate pentru reducerea consumului energetic.

Astfel, pana in 2020, toate cladirile publice din Uniunea Europeana ar trebui sa aiba certificate N-ZEB - Near Zero Energy Buildings.

In prezent, in Romania nu exista o astfel de cladire, iar in conditiile cerintelor UE, este necesara calificarea fortei de munca in constructii, se arata intr-un comunicat de presa.

Proiectul "BUILD UP Skills QualiShell", care vizeaza calificarea fortei de munca in constructii, va fi demarat in 30 de state membre, iar Romania este prima tara care il va implementa.

"Suntem incantati ca am gasit aici deschiderea necesara. Cu siguranta ca foarte multi muncitori vor aplica, iar in urma programului vor dobandi abilitatile necesare pentru ca reabilitarea sa se faca la cel mai ...citeste mai departe despre "Peste 50.000 de locuri de munca ar putea fi create in urmatorii cinci ani - vezi in ce domeniu" pe Ziare.com

#locuri munca reabilitare cladiri, #reabilitare termica cladiri , #Stiri Locuri de munca