Pleci de bunavoie de la ASF? Iei 12 salarii recompensa

Luni, 04 August 2014, ora 12:21
1382 citiri
Pleci de bunavoie de la ASF? Iei 12 salarii recompensa

Autoritatea de Supraveghere Financiara a inceput restructurarea personalului sau prin a oferi 12 salarii celor care vor accepta sa plece de bunavoie.

"Salariatii care vor opta pentru acest plan vor primi contravaloarea totala a 12 salarii, platita in doua transe. Nivelul de 12 salarii a fost stabilit in Contractul Colectiv de Munca, in urma negocierilor cu reprezentantii sindicatelor si ai salariatilor din ASF si este la nivelul practicat in piata", se arata intr-un comunicat de presa al ASF.

Motivul restructurarii se gaseste intr-un raport de audit al PwC care "identifica redundante si procese care ingreuneaza activitatea ASF". Planul de restructurare va incepe la 1 septembrie.

"ASF nu se poate opune vreunei dorinte a unui salariat de a parasi institutia, in cadrul acestui plan sau in afara lui. De aceea, ne exprimam increderea ca aceasta initiativa a ASF va functiona in primul rand ca un proces corect de autoselectie din partea personalului", se mai arata in ...citeste mai departe despre "Pleci de bunavoie de la ASF? Iei 12 salarii recompensa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ASF restructurari salarii angajati, #ASF restructurare plecari voluntare, #ASF concedieri restructurare angajati , #Stiri Locuri de munca