Renault Romania face peste 100 de angajari - Oportunitate pentru studenti

Joi, 22 Octombrie 2015, ora 12:49
1531 citiri
Renault Romania face peste 100 de angajari - Oportunitate pentru studenti
Foto: Arhiva Ziare.com

Grupul Renault Romania recruteaza 120 de persoane si ofera 270 de locuri in programul de stagii pentru studenti si masteranzi.

Compania cauta ingineri debutanti si specialisti pentru activitatile de inginerie, servicii (off shore domeniul auto) si fabricatie, derulate la Bucuresti, Titu si Mioveni.

In plus, studentii in anii terminali si masteranzii sunt invitati sa descopere oferta de stagii "Drive your Future", arata un comunicat remis joi de companie Ziare.com.

Microsoft face angajari in Romania: Cauta sute de specialisti

120 de posturi disponibile in cadrul Grupului Renault

60 de posturi se adreseaza tinerilor ingineri debutanti. Acestia trebuie sa fie absolventi ai facultatilor cu profil electronic, electrotehnic, telecomunicatii, mecanica sau autovehicule rutiere si sa cunoasca minim o limba straina. Alte 60 de posturi sunt disponibile pentru specialisti.

Candidatii care doresc sa aplice trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

Profil activitate ...citeste mai departe despre "Renault Romania face peste 100 de angajari - Oportunitate pentru studenti" pe Ziare.com

#Renault Romania angajeaza, #angajari Renault Romania, #locuri munca disponibile Renault, #joburi Renault , #Stiri Locuri de munca