Reteaua Scholz&Friends cauta tineri creativi pentru al saselea an consecutiv

Vineri, 26 Ianuarie 2007, ora 09:15
1171 citiri

Reteaua internationala de comunicare Scholz&Friends cauta tinere talente si ii invita pe cei mai proaspeti creativi din Europa sa concureze pentru obtinerea Bursei pentru Excelenta Creativa 2007. Aflata la cea de-a sasea editie, bursa se adreseaza studentilor in an terminal la facultati care au cursuri cu profil creativ, potrivit unui comunicat de presa din partea companiei.

Scholz&Friends ofera castigatorului 500 euro pe luna, timp de un an. Mai mult, castigatorul va putea beneficia de sfaturile avizate ale unuia dintre specialistii retelei.

"Studentii romani nu sunt cu nimic mai prejos decat cei din alte state europene. Le cunosc entuziasmul, talentul si curiozitatea febrila. De aceea ii incurajez sa profite de avantajele acestei burse internationale. Ii provoc sa-si testeze limitele", a declarat Lucian Georgescu, Managing Partner GAV Scholz&Friends Bucuresti si lector la Academia de Teatru si Film.

Aplicatiile trebuie trimise la sediul Scholz&Friends din Berlin pana la data de 10 martie 2007 inclusiv. Acestea trebuie sa includa: formular completat, CV, fotografie, mostre ale muncii creative, o scrisoare de recomandare din partea unui profesor si o scurta prezentare a temei de licenta, in cazul in care acest lucru este posibil.

Juriul care va decide castigatorul este alcatuit din Mark Featherstone-Witty, CEO al Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA), profesorul Wolfgang Schonholz, de la Hamburg College of Applied Sciences, Peter Martin Schoning, directorul consiliului de parteneri Scolz&Friends si Martin Pross, partner managing director Scholz&Friends Berlin.

Bursa pentru Excelenta Creativa este unul dintre cele trei instrumente ale agentiei de a sustine tinerele talente. Scholz&Friends organizeaza competitia anuala "Poate sunt un copywriter innascut?" si participa la training-ul multi-disciplinar de pregatire in media, parte a "Satului Creativ" ("Creative Village").

La cea de-a cincea editie a Bursei pentru Excelenta Creativa Scholz&Friends de anul trecut au fost inregistrate peste 100 de aplicatii ale unor studenti talentati din 19 tari. Bursa a fost castigata de Johanna-Theresa Manke din Hamburg, studenta la Design in cadrul Colegiul de Stiinte Aplicate din Hamburg. Alte cinci aplicatii au fost foarte apreciate. Desi nu au primit suma de bani, au putut beneficia de avantajele colaborarii cu specialistii Scholz&Friends.

Bloombiz