Revolutia tehnologica la locul de munca

Marti, 03 Mai 2016, ora 07:52
1545 citiri

Tehnologia, fara indoiala, transforma lumea asa cum o stim intr-un ritm mai rapid decat orice alt megatrend de pana acum si reinventeaza societatea in moduri greu de imaginat in urma cu doar cativa ani.

Tehnologii precum cloud computing, aplicatii mobile, eCommerce sau realitatea virtuala ajuta la democratizarea informatiei si dau acces oamenilor la cunostinte de scara globala. Traim acum intr-o societate interconectata, mereu aflata in schimbare si in redefinire.

Concurs pentru tineri: Premiul - o excursie la Bruxelles

Revolutia tehnologica a transformat toate aspectele vietii noastre, iar modul in care lucram este unul dintre domeniile care se schimba cel mai mult. Nu mai este vorba doar de "cum lucram", ceea ce trebuie sa regandim, dar si "de ce", "cand" si "de unde".

Adaptarea la o astfel de schimbare se arata deja a fi o provocare foarte mare in majoritatea industriilor, atat pentru angajati, cat si pentru angajatori - din mediul public sau privat. Depinde de noi sa ne ...citeste mai departe despre "Revolutia tehnologica la locul de munca" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#revolutie tehnologica munca, #piata muncii tehnologie , #Stiri Locuri de munca