Romanii sunt multumiti de locul de munca, desi sunt stresati si fac ore suplimentare - Studiu IRES

Joi, 02 Iunie 2016, ora 16:21
2289 citiri
Romanii sunt multumiti de locul de munca, desi sunt stresati si fac ore suplimentare - Studiu IRES
Foto: Pixabay

Cei mai multi angajati romani sunt satisfacuti de job si de salariu, cu toate ca lucreaza ore suplimentare si sunt foarte stresati. Mai mult, atunci cand isi schimba locul de munca, regreta ca se despart de colegi si nu prea le pare rau dupa activitatea pe care o faceau.

Rezultatele apar intr-un studiu realizat de IRES, la comanda companiei UP Romania, care elibereaza tichete de masa si ofera angajatorilor produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor.

Astfel, 62% dintre angajatii romani sunt satisfacuti si foarte satisfacuti de actualul loc de munca, insa 42% dintre cei intervievati considera ca le-ar fi foarte greu sa-si gaseasca un nou job.

Cei mai increzatori in faptul ca ar fi capabil sa se angajeze in alta parte sunt cei cu studii superioare si cei care castiga peste 2.000 de lei pe luna, releva studiul remis Ziare.com.

Insa daca privim dincolo de aceste statistici, realitatea nu este atat de roz pe cat pare: adevarul e ca romanilor le e teama ca isi ...citeste mai departe despre "Romanii sunt multumiti de locul de munca, desi sunt stresati si fac ore suplimentare - Studiu IRES" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#studiu angajati Romania, #angajati Romania satisfactie munca, #munca angajati Romania, #munca Romania , #Stiri Locuri de munca