Si-a dat fostul sef in judecata pentru ca se plictisea la munca - era platit cu 3.500 de euro pe luna

Miercuri, 04 Mai 2016, ora 22:50
964 citiri
Si-a dat fostul sef in judecata pentru ca se plictisea la munca - era platit cu 3.500 de euro pe luna
Foto: Arhiva Ziare.com

Oricat ar parea de ciudat, Frederic Desnard, un francez, isi da fostul angajator in judecata pentru ca... se plictisea la locul de munca.

Frederic Desnard, in varsta de 44 de ani, cere companiei pentru care a lucrat ca director intre 2010 si 2014 daune de 360.000 de euro. Acesta sustine ca slujba sa era atat de plictisitoare, incat a intampinat probleme emotionale si de sanatate din cauza asta, arata CNN.

Barbatul era platit cu 3.500 de euro pe luna desi nu facea "nimic", dupa cum a transmis el. Desi el ocupa o functie destul de importanta, sefii sai ii cereu uneori sa le rezolve treburi personale, precum preluatul copiilor de la orele de sport, si ii gaseau porecle pe care le considera jignitoare.

Acesta sustine ca la un anumit moment avea atat de putin de munca, incat sefii i-au spus pur si simplu sa mearga acasa si ca il vor contacta ei cand vor avea nevoie de el. Insa nu l-au mai ...citeste mai departe despre "Si-a dat fostul sef in judecata pentru ca se plictisea la munca - era platit cu 3.500 de euro pe luna" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dat judecata sef plictiseala, #francez proces sef plictiseala, #francez plictisit loc munca , #Stiri Locuri de munca