Speakeri de top la Saptamana PR-ului Romanesc

Miercuri, 04 Octombrie 2006, ora 13:35
1531 citiri

Speakerii de top si-au dat intalnire la cea de-a patra editie a Saptamanii PR-ului Romanesc, ce se desfasoara in perioada 6-9 noiembrie la Athenee Palace Hilton.Evenimentul reuneste sub semnul excelentei in comunicare Congresul International cu tema: "Comunicare pentru reputatie si profit. Responsabilitate si credibilitate & Etica in comunicare", Gala Excelentei in Relatii Publice, training-ul "Are You Creative in PR - if not - why not?" si Ziua Carierei dedicata studentilor.

Saptamana PR-ului Romanesc debuteaza cu Congresul International (6-7 noiembrie) a carui tema generala "Comunicare pentru reputatie si profit. Responsabilitate si credibilitate & Etica in comunicare" va fi prezenta in discursurile, dezbaterile si workshop-urile evenimentului, informeaza un comunicat al organizatorilor.

Editia din acest an gazduieste profesionisti de renume international precum: Dr. Horst Avenarius, Presedintele Consiliului German de Relatii Publice; Dr. Arlo Brady, Cercetator la Universitatea Cambridge; Nikos Avlonas, Presedintele Centrului de Sustenabilitate si Excelenta (CSE); JAArg Leipziger, Presedintele Academiei Germane de Relatii Publice si Presedinte de Onoare al Societatii Germane a Agentiilor de Relatii Publice si Tony Meehan, Presedintele TMA Communication.

Invitatii straini alaturi de manageri de top si de profesionisti romani vor dezbate in cadrul congresului tematici precum: managementul reputatiei, sustenabilitate si responsabilitate sociala, valoarea adaugata prin PR, etica in PR si modalitati de evaluare a activitatilor de comunicare.

Competitia Romanian PR Award 2006 isi va premia castigatorii in cadrul Galei Excelentei in Relatii Publice in seara zilei de 6 noiembrie.

Trainingul intensiv programat pentru 8 noiembrie: "Are You Creative in PR - if not - why not?", sustinut de britanicul Tony Meehan, va evidentia importanta creativitatii in PR, legatura dintre creativitate - inovatie - genialitate, posibilitatea de a deveni creativ si va prezenta studii de caz ale unor programe de PR remarcabile.

Ziua Carierei din 9 noiembrie, gazduita de Camera de Comert si Industrie, incheie Saptamana PR-ului Romanesc.

Evenimentul este organizat de Forum for International Communications, cu scopul de a coagula preocuparile celor interesati de domeniul Relatiilor Publice si de a contribui la consolidarea unei constiinte de apartenenta la aceasta comunitate.

Inscrierile se pot face online la www.praward.ro