Star Storage, investitii peste 1 milion euro in urmatorul an in dezvoltarea portofoliului de servicii

Luni, 02 August 2010, ora 16:37
2164 citiri
Star Storage, investitii peste 1 milion euro in urmatorul an in dezvoltarea portofoliului de servicii

Star Storage,leader in solutii si servicii pentru protectie si management al informatiilor,are planificate investitii de peste 1 milion euro pentru cea de-a doua jumatate a anului 2010 si primele sase luni din 2011, pentru dezvoltarea portofoliului de servicii externalizate, potrivit unui comunicat preluat de NewsIn.

De asemenea, compania estimeaza o crestere de peste 30% a cifrei de afaceri in acest an, de pana la 18 milioane de euro, se arata in comunicatul companiei.

"Actualele conditii de piata au creat o reducere destul de grava a fluxului de lichiditati si a bugetelor de investitii in majoritatea companiilor, avand ca rezultat o necesitate de a reduce prin orice mijloace costurile si de a creste productivitatea.

Companiile din Romania incep sa descopere ca serviciile externalizate sunt o solutie salvatoare in lipsa bugetelor necesare pentru noi investitii, ca externalizarea aduce valoare adaugata prin atingerea obiectivelor cu costuri controlabile si ca aceasta reprezinta o forma eficienta de acces la resurse specializate, la costuri totale de utilizare mult mai mici decat prin internalizare", a declarat directorul general al companiei, Catalin Paunescu.

Totodata, in primele sase luni din 2010, Star Storage investit aproximativ 500.000 euro in dezvoltarea infrastructurii din centrul de date si intr-o noua linie de afaceri, care va fi lansata la sfarsitul trimestrului 3.

Reprezentantii companiei spun si ca investitiile realizate in 2009, de peste 4 mililoane de euro, pentru lansarea unui centru de date de ultima generatie si in lansarea centrului de printare si implicuire documente, au contribuit semnificativ la cresterea Star Storage, toate cele cinci linii de business (solutii de infrastructura, solutii de afaceri, servicii externalizate de data center, servicii externalizate de printare si implicuire documente, servicii externalizate de arhivare electronica si procesare de documente) crescand in aceasta perioada.

 

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#euro, #investitii, #star, #storage , #Stiri Locuri de munca