Studiu CCIR: Cursurile de dezvoltare profesionala si personala, cea mai buna investitie in angajati

Marti, 23 Mai 2017, ora 09:00
2210 citiri
Studiu CCIR: Cursurile de dezvoltare profesionala si personala, cea mai buna investitie in angajati

Cursurile de dezvoltare profesionala si personala sunt cea mai buna investitie in angajatii unei companii, releva un studiu comandat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) si realizat de Centrul pentru Studierea Opiniei si Pietei (KANTAR - TNS) cu sprijinul firmei de consultanta Arthur/Regents, pe un esantion de 501 firme.

Potrivit studiului mentionat, 45% dintre companii considera cursurile de dezvoltare profesionala si personala ca fiind cea mai buna investitie in angajati.

Tichetele de masa sunt mentionate de 25% dintre respondenti, fiind urmate de prime (12%), tichete cadou sau de vacanta (7%) si teambuilding (6%).

Peste jumatate dintre cei chestionati au mentionat ca ofera angajatilor cursuri de dezvoltare profesionala si personala.

Alte beneficii oferite angajatilor sunt tichetele de masa (40%), tichetele cadou sau de vacanta (30%) si teambuildingul (26%), se arata in studiul CCIR.

In ceea ce priveste informarea cu privire la mediul economic, studiul releva ca majoritatea companiilor (66%) din Romania cauta informatii online. ...citeste mai departe despre "Studiu CCIR: Cursurile de dezvoltare profesionala si personala, cea mai buna investitie in angajati" pe Ziare.com

#studiu CCIR, #cursuri dezvoltare profesionala , #Stiri Locuri de munca