"Superpetrecere" de Revelion, cu buget minim

Joi, 30 Decembrie 2010, ora 16:10
2039 citiri
"Superpetrecere" de Revelion, cu buget minim

Cu putin curaj si cu un buget minim, in Ajunul Anului Nou poti pune la cale o "superpetrecere" despre care invitatii vor vorbi tot anul, potrivit crafts.lovetoknow.com. Nu uita sa inviti si colegii de serviciu, pentru ca in astfel de momente se leaga prieteniile cele mai durabile. 

Paharele personalizate

Dupa toast-ul de la miezul noptii fiecare va ciocni o cupa de sampanie, insa mai tarziu identificarea propriului pahar devine din ce in ce mai complicata.

Pune la cale o modalitate distractiva prin care fiecare sa-si poata identifica paharul.

Confectioneaza pentru fiecare pahar un inel din margelute colorate pe care sa-l infasori in jurul piciorului si permite-le invitatilor sa isi aleaga culoarea favorita sau combinatia dorita.

Poti chiar sa le oferi sansa de a-si confectiona singuri margelutele, pe care sa le ia acasa, dupa petrecere.

Baloanele cu confetti

Daca nu iti este teama ca vei face dezordine in casa, cateva baloane umplute cu confetti pot fi atractia serii.

Decupeaza hartie colorata in bucatele cat mai mici pe care sa le introduci cu o palnie intr-un balon cu putin aer inauntru.

Plaseaza cat mai multe astfel de baloane umflate in incapere si nu uita sa le spargi cu un ac la miezul noptii.

Instrumentele pentru zgomot

Daca fluierele din comert speciale pentru petreceri ti se par prea banale, le poti decora dupa propriul gust, cu hartie colorata, sclipici sau imagini lipite.

Oricum ai alege sa le aranjezi, asigura-te ca petrecerea ta nu este lipsita de zgomot si ca fiecare invitat are propria “jucarie” si este asortata cu un coif amuzant.

Decoratiunile pentru Revelion

Optiunile pentru decor sunt nenumarate, insa orice ai alege, nu uita sa adaugi luminitele colorate sau chiar lumanari, daca la petrecere nu vor fi copii sau animalute.

Foloseste-te de oglinzi, pentru a amplifica numarul beculetelor care lumineaza camera.

Poti alege chiar o tema pentru petrecerea ta, in noaptea Ajunului de An Nou, pe care sa o transformi in pretext de distractie pentru fiecare invitat.

Daca mancarea, bautura si decorul respecta tema stabilita, ai putea realiza o petrecere de care invitatii tai isi vor aminti mult timp de acum incolo.

#petrecere, # revelion, # buget, # invitati , #Stiri Locuri de munca