Sute de angajati Dacia vor fi dati afara in 2015: Proteste la Mioveni si sfaturi de la Ponta

Joi, 16 Aprilie 2015, ora 15:48
1325 citiri
Sute de angajati Dacia vor fi dati afara in 2015: Proteste la Mioveni si sfaturi de la Ponta

Sute de angajati de la uzina de automobile Dacia din Mioveni vor fi dati afara in acest an, iar ceilalti muncitori sa tem ca vor avea aceeasi soarta, daca autostrada Pitesti-Sibiu nu va fi construita mai repede.

Mai exact, 500 din cei 14.000 de angajati de la Uzina de automobile Dacia din Mioveni vor fi disponibilizati in acest an, arata Digi24.

Ion Iordache, vicepresedintele sindicatului Dacia, a avertizat ca anul viitor ar putea fi mai multi muncitori care ramane fara loc de munca.

"Anul acesta vom avea 500 de oameni care vor fi restructurati, anul urmator vor fi probabil mai multi, deci trecem printr-un moment foarte greu si ca atare trebuie sa protestam. Noi nu dorim sa ajungem ca Oltchimul. Daca aceasta autostrada asa cum a spus si directorul general nu va fi facuta, pana in 2020, Automobile Dacia nu va mai fi fabricat aici", a declarat Ion Iordache.

Aproape 7.000 de persoane au protestat, joi, in centrul orasului Mioveni, cerand Guvernului inceperea lucrarilor la ...citeste mai departe despre "Sute de angajati Dacia vor fi dati afara in 2015: Proteste la Mioveni si sfaturi de la Ponta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#angajati Dacia dati afara, #angajati Dacia disponibilizati, #disponibilizari Dacia , #Stiri Locuri de munca