Topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood

Miercuri, 06 Iulie 2011, ora 15:53
4782 citiri
Topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood

Angelina Jolie si Sarah Jessica Parker ocupa primele locuri in topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood, cu un venit total de 218 milioane de dolari intre luna mai 2010 si mai 2011, dupa estimarile facute de revista Forbes. 

Pentru a oferi o perspectiva cat mai clara, specialistii de la Forbes au stat de vorba cu agenti, avocati, producatori si alti oameni din interiorul industriei cinematografice si astfel au putut estima cat au castigat actritele, fara deducerile de TVA sau alte taxe.

Angelina Jolie, 30 de milioane de dolari

Jolie si-a facut un renume de actrita care se descurca perfect in filme de actiune, in drame, dar si pe post de regizor.

Tot ea a scris scenariul si a regizat filmul care urmeaza sa apara sub numele “In the Land of Blood and Honey”, un film romantic, filmat intr-un decor specific razboiului din Bosnia.

Pelicula vine dupa cele doua filme de actiune cu buget mare din 2010, “Salt” si “The Tourist”.

Cel de-al doilea mentionat, in care actrita a jucat alaturi de Johnny Depp, parea sa fie un mare esec, dupa o deschidere modesta de box-office care i-a adus un profit de 16 milioane de dolari.

Filmul a prins insa la publicul din afara continentului american, aducand un profit de 280 de milioane de dolari si sporind gloria frumoasei actrite.

Sarah Jessica Parker, 30 de milioane de dolari

Parker inca are castiguri imense de pe urma filmului serialului “Sex and The City”.

Castigul cel mai mare vine din reluarile serialului TV, insa si cel de-al doilea film artistic aparut in 2010 a adus profituri foarte bune de 290 de milioane de dolari.

Dincolo de succesul in rolul lui Carrie Bradshaw, Parker a devenit un simbol al modei, castigand 18 milioane de dolari in 2010 din linia sa de parfumuri.

Recent, actrita a inceput sa contribuie la designul unor tinute apartinand casei de moda Halston.

Jennifer Aniston, 28 milioane de dolari

Filmele lansate recent de Aniston s-au dovedit a fi adevarate succese, chiar daca initial pareau a se indrepta spre esec.

“The Bounty Hunter”, cu un buget de 40 de milioane,  a castigat la deschiderea sa 20 de milioane de dolari, profitul ridicandu-se intr-un final la 135 milioane de dolari.

Unul dintre cele mai recente filme,  “Just Go With It”, in care actrita a jucat alaturi de Adam Sandler, se afla pe locul 4 in topul castigurilor in Box Office din America.

Rheese Whitterspoon, 28 de milioane de dolari

Whiterspoon nu a fost atat de norocoasa ca Aniston, in ultima vreme.

Comedia sa romanitca “How do You Know” a avut o prestatie modesta, castigand doar 50 de milioane de dolari, in conditiile in care bugetul pentru film a fost de 120 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, imaginea ei nu a avut de suferit, previziunile pentru urmatorul film, programat sa apara in 2012, fiind foarte optimiste.

Julia Roberts, 20 de milioane de dolari

Cel mai recent film al sau, “Larry Crowe” nu a avut succes la lansare, cand a adus un profit de doar 13 milioane, insa actrita poate oricand sa ceara o suma considerabila si o cota-parte din orice film, atunci cand doreste asta.

#a ctrite, #bine platite actrite, #film, #hollywood, #top , #Stiri Locuri de munca